Language

Venda i muntatge de Pèrgolas de Fusta

Venda i muntatge de Pèrgolas de Fusta

Les pèrgoles de fusta laminada permeten crear espais molt agradables a la seva terrassa o jardí. Les pèrgoles es poden acabar amb un sostre de fusta o amb un tendal corredor i amb cortines laterals, perquè podem gaudir del bon temps de forma còmoda i segura a un lloc molt acollidor i fresc.

Les nostres pèrgoles de fusta tenen un tractament de sals de coure hidrosolubles que li donen una gran protecció al exterior contra les termites i la humitat.

A Viu Cortines i més li oferim una gran varietat en pèrgoles de fusta i els seus complements (tendals, cortines, etc…) i a més li farem la instal·lació en molt poc temps, donant-li a la seva pèrgola un acabat tipus lasur que las tenyeix i les protegeix dels raigs solars. A més, si ho desitja, li podem fer una tarima de fusta tropical o fusta sintetica de alta durabilitat sense manteniment, ideal per patis, jardins, terrasses, piscines, etc…

*Camps obligatoris


Si ho desitja ens pot enviar un fitxer adjunt amb informació adicional. (Formats acceptats pdf, jpg, png, gif. Tamany màxim 2 mb)

]

Per evitar l'spam, si us plau, marqui la següent casella