Language

Venda i instal·lació de tendals manuals i motorizats

Venda i instal·lació de tendals manuals i motorizats

L’eficàcia energètica es molt important als nostres dies, tant per la qüestió ecològica com per l’econòmica. Els tendals i persianes ens protegeixen de la climatologia i estalvien en consum energètic. Amb una persiana o tendal motoritzat i automatitzat estalviarà temps i diners.

Tots els tendals estan fabricats amb alumini i cargols d’acer inoxidable. Respecte els teixits es poden fer amb lones acríliques, PVC, teixits tècnics com el soltis o screem que no deixa passar els raigs i si la llum i la visió. A més tots els tendals es poden motoritzar i automatitzar.

A Viu Cortines i més li oferim una àmplia varietat de tendals i persianes, tant manuals com motoritzades, i li fem l’instal·lació en molt poc temps, de forma ràpida i eficaç. Si vol més informació només ha de contactar amb nosaltres i li ajudarem a escollir el sistema que millor s’adapti a les seves necessitats.

Aquests son alguns dels tipus de tendals que li podem oferir:

*Camps obligatoris


Si ho desitja ens pot enviar un fitxer adjunt amb informació adicional. (Formats acceptats pdf, jpg, png, gif. Tamany màxim 2 mb)

]

Per evitar l'spam, si us plau, marqui la següent casella